Expoor stopt per 1 mei

Per 1 mei 2017 stopt Expoor
Het stationsgebouw is verkocht en we sluiten hiermee een mooie periode af.

Gastenboek

Een selectie van reacties van bezoekers.

Wilt u ook reageren? Gebruik het contactformulier.

cursist Sita Geerling, augustus 2015

Ja, woorden schieten weer tekort om jullie te bedanken voor de heerlijke tijd tijdens de schilderweek met Joke Plomp. Wat heeft ze zich ingespannen en zich goed aangepast aan het wat regenachtige weer. Wolken, wolken, ---, het was er niet koud bij. Dankzij de ingelaste stilte-pauzes heb ik beter kunnen werken. Veel foto's genomen, inspiratie voor de wintermaanden.
Volgend jaar hoop ik er weer bij te kunnen zijn.
D. Moerman, augustus 2013

De schilderweek met Joke was weer buitengewoon gezellig. Mede dankzij haar fijne begeleiding en jullie catering en ontvangst.
Hopelijk volgend jaar weer.
D. Appels-Verheij, augustus 2013

Wat heb ik weer genoten van de heerlijke schilderweek in Ulrum. Het was nu voor de vierde keer dat ik mocht deelnemen aan de schildercursus en het voelde als thuiskomen toen ik weer binnenkwam in Expoor. Als welkom was natuurlijk Meala die me buiten al uitbundig begroette!! Wat een heerlijk dier!!
Joke is zo'n geweldige goede en inspirerende lerares. Ik heb weer veel geleerd. Ook de groep was weer zo gezellig, vooral omdat we elkaar al van vorige jaren kenden. Het eten was verrukkelijk; ik moest echt wel even afkicken thuis.
Ik hoop echt volgend jaar weer te kunnen komen.
C. Buitenhuis, augustus 2013

Graag wil ik jullie bedanken voor het fijne schilderweekend. Ik heb met volle teugen genoten van de prachtige omgeving, de inspirerende lessen van Sjoerdtje, de kookkunsten van Robbie en de grappen van Paulien. Jullie verzorging, op alle fronten, zelfs schilderattributen, verf en opgespannen doeken, is fantastisch! Jullie zijn gastheer en gastvrouw pur sang!
Ik wens jullie veel succes met Expoor.
Cursist weekend Sjoerdtje Hak, april 2012

Hierbij willen we jullie nogmaals dankzeggen voor het heerlijke etentje op zaterdag j.l. De inzet en gastvrijheid hebben we zeer op prijs gesteld. Ook onze gasten waren enthousiast.
Als zich weer een gelegenheid voordoet weten we zeker de weg naar Expoor te vinden.
Fam. Aars, Ulrum

Het was geweldig ... The days after the days before ...! Wonderful.
Lieve groet, fam. Rehwinkel

Het was weer een feestje om vorig weekend een schilderworkshop met Joke Plomp te volgen en zo gastvrij door jullie onthaald te worden. Dank jullie wel.
I. van Vliet, mei 2011

Hartelijk dank voor de mooie foto. Fijne herinnering aan die heerlijke schildersdagen. Elke dag was weer een feest. Wat was het gezellig en wat heb ik veel geleerd. Hartelijk dank voor de geweldige organisatie en hopelijk tot ziens over een jaar.
C. Buitenhuis, augustus 2010

Bedankt voor het sturen van de foto's! Het is een herinnering aan een mooi feest, in een prachtige sfeervolle lokatie en vriendelijke goede verzorging. En heel smakelijk!
Wij hebben veel complimenten voor jullie ontvangen en wij geven ze van harte door.
De rozen staan nog prachtig.
Vriendelijke groeten van Dineke

We hebben genoten van jullie gastvrijheid. We wensen jullie heel veel succes met jullie mooie terras. Het is een prachtig pand. We zullen het zeker aanbevelen aan anderen.
Hartelijke groet, Ad en Gezien

Ja wat was het weer heerlijk bij jullie, ik heb er zo van genoten. Van jullie gastvrijheid, het heerlijke eten, de omgeving en de wandelingen, het leuke gezelschap en natuurlijk het schilderen. Ben altijd weer verbaasd hoe Hans iedereen kan inspireren om eens experimenten aan te gaan, het eens anders te doen. Het werkt bij mij en ik zie het bij de anderen. Fijn om weer zo met anderen samen te schilderen.
Ik had toen ik maandag weer terugkwam op het werk het gevoel alsof ik weken weg was geweest.
Evelien Rijsbosch, cursiste Hans de Bruijn, juni 2010

Heel erg bedankt voor het mailtje met de adressen, heel handig, en voor de belangstelling voor mijn reis. Die was uitstekend, alles ging volgens plan. Ik was nog nog helemaal vol van Ulrum en alles wat wij beleefd hadden. Maar de aandachtsspanne daarvoor was vrij kort, ik werd meteen weer in het dagelijkse leven en de routine geworpen.
Maar als ik mijn ogen dicht doe zie ik weer alles en iedereen voor me, jullie huis, de schilderkamer, de eetkamer, alle mensen en de hond. Het eten was erg lekker, smakelijk en gevarieerd. Ik vond het weer ontzettend leuk, gezellig, ontspannend, en gewoon heerlijk. Hartelijk dank.
Gesine Emmer, cursiste Hans de Bruijn, juni 2010

Heb het zeer naar mijn zin gehad. Ook het eten was verrukkelijk. Jullie hadden ook een goede B & B uitgezocht. Niets mis mee.
cursist weekend Sjoerdtje Hak, mei 2010

Nogmaals hartelijk dank voor het heerlijke weekend. Ik heb er vandaag nog een leuke dag aan vastgeknoopt: via de Wad- en Marenroute van de ANWB naar Appingedam en daar een paar uur rondgestruind. De mevrouw van de VVV keek verrast naar het boekje over de Amsterdamse School dat ik in mijn handen had. Ze zijn overal uitverkocht, zei ze. Ik heb er vandaag veel plezier van gehad. Nogmaals hartelijk dank, ook voor het boekje en wellicht tot ziens. Ik houd jullie nieuwsbrief in de gaten.
deelneemster Wad en Penseel, april 2010

Even een paar woorden om jullie te bedanken voor de onvergetelijke week die ik dankzij jullie in Ulrum mocht beleven. Het was meer dan de moeite waard. Ik zal zeker nog in Ulrum komen, tot ziens dus.
deelneemster schilderweek Joke Plomp, augustus 2009